icon warranty

Unieke GarantieDe levensduur van een nieuwe KMC ketting met dit garantie predicaat garandeert een langere levensduur dan alle andere merken. Deze unieke garantie geldt voor alle DLC, XSL, XEL, EL, X e-Bike kettingen, X1 en X101 kettingen.

Wanneer u niet tevreden bent over de duurzaamheid van uw ketting vult u het volledige garantie formulier op de website in.  Lees meer... > > 

WAAROM KMC?

KIJK HIER VOOR ONZE USP'S
DLC

DLC

De belangrijkste karaktereigenschap van de DLC (Diamond Like Coating) ketting is vermindering van slijtage. Daarnaast is de hardheid van het oppervlak hoger dan dat van de meeste andere coatings. Dit verzekert duurzame prestaties, optische stabiliteit en een hogere duurzaamheid.

Diamond durability garandeert een ongeëvenaarde duurzaamheid voor alle DLC11 en DLC10 kettingen.
icon XXXSP

3XSP

Triple-X Durability garandeert een ongeëvenaarde duurzaamheid voor al onze X10e, X9e en X101 kettingen. Wanneer je niet tevreden bent over de duurzaamheid van jouw ketting, kun je contact met ons opnemen. Wanneer je klacht gegrond is, ontvang je van ons een nieuwe ketting.
icon XXSP

2XSP

Double-Durability garandeert een ongeëvenaarde duurzaamheid voor al onze X1, XL, XEL and XSL kettingen. Wanneer je niet tevreden bent over de duurzaamheid van je ketting kun je contact met ons opnemen. Wanneer jouw klacht gegrond is, ontvang je van ons een nieuwe ketting.
icon EPT

EPT

KMC’s nieuwste technologische doorbraak voor bescherming tegen roest. De EqoProTeQ coating verdubbelt de bescherming tegen roest ten opzichte van de Rust Buster bescherming. Het gladde oppervlak biedt veel voordelen. Behalve maximale bescherming tegen roest: minder geluid, optimale prestaties, én de ketting ziet er veel mooier uit.
icon Ti N

Ti-N

De Titanium Nitride coating ziet er niet alleen fantastisch uit maar het uiterst effen oppervlak is nog eens extreem hard.
icon NON directional

Non-directional

Al onze kettingen zijn compatibel met alle bestaande schakelsystemen; er is geen gebonden looprichting.
undefined

Super Light

KMC’s X11SL weegt 237 gram/114 schakels, de lichtste 11-speed ketting die verkrijgbaar is.
icon X bridge

X-Bridge

De speciale ontwikkelde buitenplaten zorgen voor eenvoudig en licht schakelen.
icon e Bike

e-Bike

Al onze e-Bike kettingen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in combinatie met sterke mid-motoren. Optimale pinpower, een hoge trekkracht en een ongeëvenaarde duurzaamheid zijn de belangrijkste speerpunten van onze e-Bike kettingen.

 
© 2017 KMC Chain Europe BV | All Rights Reserved | Design: Wiep.frl | Powered by: Knoop.frl